De Strawberriebox is een box vol materialen die inspireren tot of zijn voort gekomen uit creativiteit. En dat wil ik graag met jullie delen! Omdat ik geloof dat het creëren van iets leidt tot nog meer creativiteit. Dat het plezier en voldoening geeft. Het hoeft niet perfect te zijn, er is geen doel, het proces van de creatie is op zichzelf. Daarnaast is het een platform voor schrijvers en illustratoren, welke hun werk kunnen laten zien in de box.

Verras jezelf of je omgeving met een doosje creativiteit.
Een kadootje aan jezelf of anderen, een kadootje om uit te pakken, een kadootje om je te laten inspireren.

In de allereerste box vind je – gloednieuwe & de állereerste – kaartjes van Strawberrie! Vier dubbele kaarten met bijpassende envelop, en één enkele kaart. De quotes op de kaarten zijn afkomstig uit mijn gedichten.

Daarbij een notebook van het merk “5 mm paper” met de titel “a Beautiful mess” om gedachtes, ideeën of andere schrijfsels in kwijt te kunnen. Samen met een wit potlood met de tekst “Note to self: relax and smile”

Ook vind je er droogbloemetjes van “Mookstories”. Zij hebben duurzame producten in hun collectie. Mooi én goed voor het milieu.

Nu beschikbaar SB “SOAP box💚”

Gezien één van de rode draden van de boxen de natuur is, leek het logisch om ook producten in de box te stoppen die lief zijn voor de natuur. Zoveel mogelijk duurzame producten zul je dus gaan vinden in de box! 

Wist je dat ook de verpakkingsmaterialen uit de vorige boxen FSC gecertificeerd zijn? En natuurlijk ook mooi om een tweede keer te gebruiken😊💚

In de SOAP💚 box vind je de producten van Happy Soaps. Zij hebben als visie een plastic vrij. Hun shampoo, body bars en inmiddels nog meer producten zijn duurzaam geproduceerd in Nederland en vrij van plastic! Ook vind je een “kaart” van “Art a la Card”, welke verandert in een keuken/badkamerdoekje bij aanraking van water.

De SOAP💚 box bevat:

*Body wash bar – kokosnoot/Limoen
 (Ongeveer 100 wasbeurten)
*Shampoo bar – Aloë You Vera Much 
 (Ongeveer 100 wasbeurten)
*Opbergzakje
*Badkamer/keuken doekje van “Art a la Card” 

Dit alles is mooi verpakt in de box – én ruikt heerlijk! –
Lief voor jezelf, een ander én de natuur!

De inhoud van de box wordt ingepakt als één mooi geheel, en wordt verzonden in een brievenbuspakket,  zo bij jou op de mat!

Veel plezier ermee en hopelijk tot ziens bij Strawberrie.

Maandelijks verschijnt er een Strawberrie box in een nieuw thema
De box heeft een waarde van ruim €20

Tijdens PREORDER € 15

Normaal prijs  €17,50

De prijzen zijn exclusief verzendkosten

Bekijk Strawberrie box
Bekijk SB "Soap💚box"